İnstagram Takipçi Satın Al

2019 Bayan Bekçi Alımı Olacak Mı?

03.03.2019
A+
A-
2019 Bayan Bekçi Alımı Olacak Mı?

2019 Bayan Bekçi Alımı Olacak Mı?

Bir güvenlik birimi olarak oluşturulan bekçilik, şehir içi ve toplum güvenliğinin sağlanması üzerine sürdürülmektedir. 2019 yılında çarşı ve mahallelerde görev alacak, 10 bin üzerinde bekçi alınacağı belirtildi. Kadın ve erkeklerin görev alabileceği meslek için başvurular devam ediyor.

2019 yılından bayan bekçi alımı olacak mı konusunda, resmi açıklamalar dahilinde alımların eşit şekilde yapılacağı belirtildi.

2019 Bekçilik Başvuruları

Çeşitli şartlar aranarak ve belirli prosedürleri yerine getirecek olan bekçi adaylarından 10.500 kişinin çarşı ve mahalle bekçisi olarak işe alınacağı belirtildi. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan bay ve bayan adaylar başvuru yapabilirler.

Bekçi başvurusu yapabilmek için 18 yaşını tamamlamış olmak gereklidir. Yine başvuru gerekliliklerine göre 31 yaşını geçmemiş olmak gerekiyor. Adayların başvuru sonrası sınav ve mülakat yapılarak aday değerlendirmesi yapılmaktadır. Ancak başvuru şartları arasında minimum 167 cm boya sahip olmak gereklidir. Boy ve kilo oranının da başvuru prosedürlerine uygunluğu gereklidir.

2019 Bayan bekçi AlımıBekçilik başvurusu yapacak tüm bay ve bayan adayların, sağlık raporu almış olması ve sağlık açısından herhangi bir engellerinin bulunmaması gereklidir. Daha önce alkol veya uyuşturucu kullanımlarından dolayı tedavi görmemiş olmaları gereklidir.

2019 Bayan Bekçi Alımı Olacak Mı?

Bir güvenlik birimi olarak oluşturulan bekçilik, şehir içi ve toplum güvenliğinin sağlanması üzerine sürdürülmektedir. 2019 yılında çarşı ve mahallelerde görev alacak,

2019 yılı bekçilik alımı için başvuru ve işe alım tarihleri henüz açıklanmamıştır. Resmi açıklamalar dahilinde çarşı ve mahalle bekçisi olarak işe alınacak güvenlik personellerinin sayısı ve maaşları hakkında detaylı bilgi verilmiştir.

Lise ve dengi okullardan mezun olan adayların başvuru için aranan nitelikler de belirtilmiştir. Tüm adayların herhangi bir suçtan ötürü ceza almamış, hüküm giymemiş olmaları gereklidir. 10 bin 500 adet bekçi alımı için kadın ve erkek tüm adayların başvuru yapabileceği belirtilmiştir.

Fiziksel yeterliliğe sahip ve yaş faktörüne uyan kişilerin, yazılı sınav ve mülakatta başarılı olmaları halinde, bekçiliğe alınabilecekleri belirtilmiştir. Bekçilik aday başvuruları, il ve ilçe emniyet müdürlüklerine doğrudan yapılmaktadır.

İşe alımların başlaması ile ilgili emniyet müdürlüklerinin resmi internet sayfalarında duyurular yapılacağı belirtilmektedir. Dolayısıyla il- ilçe emniyet müdürlüklerinin online sayfaların takip edilerek, bekçilik başvuruları doğrudan yapılabilir.

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.