İnstagram Takipçi Satın Al

2020 Bekçi Alımı

22.04.2020
A+
A-
2020 Bekçi Alımı

2020 Bekçi Alımı

Türkiye ve dünyada 2020 ve sonrası yıllar oldukça hareketli geçiyor. Virüs salgını ve iş olanaklarının daralması ile birlikte insanlar kamu hizmetlerine ve diğer alanlara kaymış durumdalar. Para bolluğu yaşanmasına rağmen işsizliğin yoğunlaşması ile birlikte bireysel ve hane harcamalarını karşılamak için insanların arayışları artmış durumda. 2020 yılında bekçi alımının tekrar yapılması bekleniyor. Bu sene yapılacak olan bekçi alımının jandarma olarak köylere yapılması düşünülmektedir.

İşsizlik Maaşı Ödemeleri

İşsizlik maaşını almak üzere PTT şubelerine gidenlere artık ödemelerin PTT üzerinden yapılmayacağı belirtiliyor. PTT şubelere gitmeden evden işsizlik maaşınızı bankaya iban üzerinden hesaplarınıza artık alabilirsiniz. İşlemler İŞKUR sitesi üzerinden yapılmaktadır. İşkurdan işsizlik maaşı alıyorsanız işkur sitesi üzerinden kendi bankanızdaki hesabınıza ait IBAN bilgisini sisteme girmeniz gerekmektedir. Aşağıdaki bağlantıya girip kendi iban bilginizi yazdıktan sonra IBAN KAYDET diyerek artık ödemelerinizi PTT üzerinden değil direkt banka hesabınıza alabilirsiniz. İlgili yere ulaşmak için sisteme kendi işkur bilginiz ile giriş yapmanız gerekmektedir.

SGK Sicil No Sorgulama

SGK işyeri sicil no sorgulama yapmak, bir işyerinin Sosyal Güvenlik Kurumu’na ait kayıt numarasını öğrenmek için yapılan işlemdir. İşyeri sicil numarası, işyeri sahibinin eski adıyla Sosyal Sigortalar Kurumu’yla olan birçok işinde önemli olduğundan işyeri sahibi tarafından bilinmesi gerekir. İşyerine ait SGK sicil numarası, Sosyal Güvenlik Kurumu İl ve İlçe Müdürlüklerinden öğrenilebileceği gibi hiç zahmete girmeden internet üzerinden de kolay bir şekilde sorgulama yapılarak temin edilebilir.

Pepsi Kodu İle Eğlenceye Devam

Pepsi açma halkalarından çıkan şifreler ile 101 plus okey ve zula dahil birçok oyunda çip para ve haklar kazanmaya ve eğlenmeye devam edebilirsiniz. Kafa topu 2 oyununda elmas da dahil birçok fayda için pepsi kodlarını sisteme girmeniz yeterlidir. Pepsi kodu tek kullanımlık ve bir dafa hak vermek üzere kurgulanmıştır. Onun için benzersiz kodları ancak pepsi kutu kolalarda ve internet sitelerinde bulabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.