İnstagram Takipçi Satın Al

2021 Bedelli Askerlik Yerleri Açıklandı Mı?

27.01.2021
A+
A-
2021 Bedelli Askerlik Yerleri Açıklandı Mı?

 

Şu ara bedelli askerlik yapacak olan vatandaşlar e-devlet üzerinden askerlik başvurularını yerine getirdikten sonra,  gözlerini 2021 yılı için bedelli askerlik yerlerinin açıklanmasına dikmiş durumda.

Milli Savunma Bakanlığı’ndan askerlik ile ilgili gelecek açıklama merakla beklenmekte. Peki 2021 yılı için bedelli askerlik yapacak vatandaşlarımızın askerlik yerleri açıklandı mı? Ne zaman açıklanacak? Şubat ayı sevk ve celp tarihleri neler?

Bilindiği üzere bedelli askerlik için yapılan başvurular 31 Aralık 2020 tarihinde sona ermişti. Şimdi ise Milli Savunma Bakanlığı’nın bedelli olarak askerliğini yapacak olan vatandaşların başvurularını almasının hemen ardından bu kez celp yerlerinin ne zaman açıklanacağı merak konusu olmuş durumda.

2021 YILI İÇİN BEDELLİ ASKERLİK YERLERİ AÇILANDI MI?

Bedelli askerlikten yararlanabilecek vatandaşlar 2021 yılı ocak ayı içerisinde e devlet üzerinden kolaylıkla sevk ve celp dönemlerini aynı zamanda temel olarak alacakları eğitim birliklerini öğrenebilecektir.

Şu an için henüz yeni bir duyuru gündeme gelmemiştir. Bilgiler geldiğinde ve gerekli açıklamalar yapıldığında sitemizde duyuracağız. Lütfen bizi takipte kalın.

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.