İnstagram Takipçi Satın Al

2021 Polis Maaşları Ne Kadar Zamlandı?

04.01.2021
A+
A-
2021 Polis Maaşları Ne Kadar Zamlandı?

 

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından Aralık ayı için enflasyon oranlarının açıklanmasının hemen ardından tüm memur maaşları gibi polis memurlarının da alacakları maaşlar belli oldu. Her zaman olduğu gibi memurluk derecesi ve kademesine göre polis memurlarının alacakları maaşlar değişiklik göstermektedir. Bu durumda her memurun farklı maaş alması komiserleri ve diğer tüm polis memurlarını oldukça merakta bıraktı. Enflasyon bilindiği üzere tüm emeklilerin alacakları maaşları eşit tutmasına rağmen memurlar için fark olarak alınmasına sebep olmaktadır.

Peki en yüksek maaşı ve en düşük maaşı hangi polis memurları alacak? Memur maaşları ne kadar yatacak? 2021 yılı Aralık ayı enflasyon oranı sonrası değişen polis memuru maaşlarına gelin daha yakından bakalım.

 

POLİS MEMURU MAAŞLARI NE KADAR OLDU?

TÜİK enflasyon oranlarını açıklamasının hemen ardından polis memurları alacakları zamlı maaşları merak etti. Açıklanan enflasyon emekli ve memurları etkilerken aynı zamanda en yüksek hangi polis memurunun maaş alacağı merak konusu haline geldi.

 

2021 OCAK EN DÜŞÜK VE EN YÜKSEK POLİS MAAŞLARI

Türkiye İstatistik Kurumu’nun açıklamasına göre Aralık ayı enflasyon oranı yıllık % 14.60 olarak, aylık ise %1.25 olarak gündeme geldi. Enflasyon rakamlarının gündeme gelmesinin hemen ardından ise, Türkiye’deki milyonlarca emekliye ve memura 2021 yılının ilk yarısında verilmesi gerekilen zamlı maaşlar belli oldu.

 

MEMURA YÜZDE 7.36 ZAM VERİLDİ

Türkiye İstatistik Kurumu’nun açıklamış olduğu enflasyon rakamlarına göre emekli memurların aylıklarına ve memur maaşlarına yüzde 7.36 zam yapılacağı duyuruldu.

Tüm sözleşmeli memurlar, geçici olarak personellik yapanlar, tüm devlet memurları ve emeklileri maaşlarına yapılan zammı enflasyon farkı ile birlikte 15 Ocak tarihinde alabilecek.

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.